Over ons

DigitalAlerts en haar groepsmaatschappijen houden zich bezig met de ontwikkeling en exploitatie van ‘slimme‘ digitale waarschuwings-systemen, voor consument en bedrijfsleven.

Deze ‘Alert systemen’ worden ontwikkeld samen met deelnemende partners waaronder Studio Sophisti  uit Amsterdam. Alle applicaties hebben grensoverschrijdend potentieel en zijn beschermd door Intellectueel Eigendomsrechten.

Dit geldt ook voor Buffr ®, dat zich, op basis van ‘proven technology’, richt op ‘Social Distancing’.

Buffr ® in de media

Buffr - Project Open Air

Project Open Air

Buffr® is een button met een sensor, die werkt op basis van Bluetooth. Hij wordt met magneten op de kleding vastgemaakt en detecteert de signalen van andere Buffrs zodra deze binnen 1,5 meter van elkaar komen. In dat geval wordt door Buffr een Beep signaal afgegeven ten teken dat collega’s en/of bezoekers een stapje terug moeten doen.

AD – NL Start op

Afgelopen maanden ontwikkelden we een device dat een geluidssignaal geeft als mensen te dicht bij elkaar staan: de Buffr.

Twice: ‘Smart distancing’ en weer veilig aan het werk

Slimme social distancing vraagt om slimme oplossingen. Nu veel maatregelen versoepeld zijn, wordt de discipline om anderhalve meter afstand te houden steeds moeilijker. Daarom ontwikkelde DigitalAlerts, gevestigd in Twice | hub Beta op de High Tech Campus te Eindhoven, de Buffr: een device, iets groter dan een button, dat een geluidssignaal afgeeft zodra personen binnen 1,50 m. van elkaar komen.

Emerce – Buffr waakt over social distancing

Het aantal persberichten over oplossingen voor ‘slimme social distancing’ is onderhand niet meer te tellen en veel onderscheid kunnen we eerlijk gezegd niet meer ontdekken. DigitalAlerts, gevestigd op de High Tech Campus te Eindhoven, claimt met de Buffr in elk geval een privacyvriendelijke toepassing te hebben ontwikkeld.

De Ondernemer: DigitalAlerts bedenkt Buffr: device bewaakt anderhalve meter afstand

Nu veel maatregelen versoepeld zijn, wordt de discipline om anderhalve meter afstand te houden steeds moeilijker. Daarom ontwikkelde DigitalAlerts, gevestigd op de High Tech Campus te Eindhoven, de Buffr. Dat is een device, iets groter dan een button, dat een geluidssignaal afgeeft zodra personen binnen anderhalve meter van elkaar komen

Buffr – Persbericht

Slimme social distancing vraagt om slimme oplossingen. Nu veel maatregelen versoepeld zijn, wordt de discipline om anderhalve meter afstand te houden steeds moeilijker. Daarom ontwikkelde DigitalAlerts, gevestigd op de High Tech Campus te Eindhoven, de Buffr: een device, iets groter dan een button, dat een geluidssignaal afgeeft zodra personen binnen 1,50 m. van elkaar komen.

Creëer bufferzône
van 1,5 mtr.

DigitalAlerts
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Telefoonnummer
085 – 040 80 13
(tijdens kantooruren)

info@buffr.eu

Interne links

  

© 2020 Auteursrecht – Buffr.eu – Buffr is een onderdeel van DigitalAlerts

© 2020 Auteursrecht – Buffr.eu – Buffr is een onderdeel van DigitalAlerts