FAQ

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

PRODUCT

Buffr ® is een sensor die bedrijven helpt om medewerkers en bezoekers 1,5 mtr. afstand van elkaar te laten houden. Buffr ® kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Buffr ® geeft een geluid-signaal (5 keer) indien 2 of meer Buffrs zich op minder dan 1,5 mtr. van elkaar bevinden.

Buffr ® heeft een doorsnede van 36 mm, weegt ca. 14 gram en kan bij uitstek gedragen worden op kleding met behulp van een bijbehorend magneetje.

Buffr ® richt zich op zakelijk gebruik in de Zorgsector, Kantoren, Horeca, Overheidsinstellingen, Fabrieken, etc. waar iedere medewerker of bezoeker met een Buffr ® kan worden uitgerust. Echter, ook op musea, dierentuinen, overal waar Social Distancing van belang is en mensen in gesloten communities bij elkaar zijn.

Zeker, de Buffr ® is ontwikkeld op basis van een door onze groep veelgebruikte technologie die voorzien is van een CE-keurmerk. Buffr ® gebruikt draadloos Bluetooth van 2.4 Ghz.

Buffr ® werkt op Bluetooth en is erop gericht om op 1,5 mtr. te detecteren en vervolgens een signaal af te geven. Afhankelijk van de omstandigheden kan de afstand soms fluctueren. Onder meer de omgeving, de wijze van dragen van Buffr ® alsook de richting, hoe gebruikers elkaar tegemoet treden, kunnen van invloed zijn op functioneren en nauwkeurigheid. Het meest nauwkeurige resultaat met Buffr ® wordt verkregen wanneer deze op de kleding wordt gedragen en face-to-face gericht is op andere Buffrs.

Door twee keer te drukken op Buffr ® gaat deze aan, door drie keer te drukken gaat Buffr ® uit.

Gebruik Buffr

Open het doosje, pak de Buffr eruit en open deze door de onderzijde vast te houden en de bovenzijde tegen de klok in te draaien. Plaats vervolgens een batterij met de ‘+’ zijde naar boven in de Buffr.

Sluit vervolgens de Buffr door de bovenzijde terug te plaatsen en deze met de klok mee ‘handvast’ aan te draaien (echter niet verder dan handvast, de bovenzijde van de Buffr moet namelijk ‘clickable’ blijven voor het functioneren van het product).

De Buffr kan worden aangezet door deze twee keer snel (binnen een seconde) achter elkaar in te drukken.

De Buffr kan worden uitgezet door deze drie seconden ingedrukt te houden.

Belangrijk, ondermeer om overbodig batterijgebruik te voorkomen. Op twee manieren kan controle plaatsvinden.

1. Als u de Buffr drie seconden ingedrukt houdt en geen pieptoon hoort dan staat deze uit.

2. Door de Buffr drie keer snel achter elkaar in te drukken. Geeft de Buffr een pieptoon dan staat deze aan.

In de Buffr verpakking treft u aan de onderzijde van de Buffr de magneet bevestiging voor de Buffr aan. Deze bestaat uit een magneetje gehecht op een rubber-rondje.

Dit setje schuift u van de metalen plaatje van de Buffr af en brengt u aan onder uw kleding met aan de voorzijde de Buffr die op deze wijze uitstekend vast blijft zitten. Na gebruik ‘parkeert’ u het magneetsetje weer op de achterzijde van de Buffr tot uw volgende gebruiksmoment.

Dit kan zeker, maar zorgt u ervoor dat de Buffr naar voren gericht is.

BATTERIJ

De batterij die gebruikt wordt is de Renata CR2032 MFR, een hoogkwalitatieve Lithium knoopcel batterij van het Zwitserse merk Renata onderdeel van de Swatch Group. Dit merk is met zorg uitgekozen voor het gebruik in combinatie met Buffr ®.

De Renata CR2032 MFR is vanaf 1 juli 2020 verkrijgbaar bij Buffr ®, als ook bij veel winkels en toeleveranciers.

Afhankelijk van het gebruik en het aantal keren dat Buffr ® met andere Buffrs in contact is gekomen, tussen de 10 en 14 werkdagen.

De gebruiker kan zelf veel bijdragen aan het batterijgebruik door Buffr ® aan het eind van de werkdag of tussendoor (bij geen gebruik) uit te zetten (driemaal drukken).

Dit is makkelijk en vergt slechts een minuut van uw tijd. U houdt de onderzijde van Buffr ® vast en draait de bovenzijde tegen de klok in. Vervolgens verwijdert u de oude batterij en legt u de nieuwe er in met de “+” naar boven.

Als Buffr ® niet meer reageert op andere Buffrs.

KLANTENSERVICE

  • U kunt een bericht sturen naar info@buffr.eu
  • Neem telefonisch contact op met onze klantenservice – 085 – 040 80 13, deze is bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

ONDERHOUD

Dit kan door Buffrs af te vegen met een doek met een niet-agressieve reinigingsoplossing. Reinigen kan ook met door Buffr ® te leveren reinigings- en desinfectieapparatuur.

Creëer bufferzône
van 1,5 mtr.

DigitalAlerts
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Telefoonnummer
085 – 040 80 13
(tijdens kantooruren)

info@buffr.eu

Interne links

  

© 2020 Auteursrecht – Buffr.eu – Buffr is een onderdeel van DigitalAlerts

© 2020 Auteursrecht – Buffr.eu – Buffr is een onderdeel van DigitalAlerts